itulau_pito_i tua

Fa'atomuaga Fua Fa'atasi I

O le ZON PACK e lauiloa mo le tuʻuina atu o meaʻai i le lalolagi atoa o fofo o meaʻai, multihead weighers o se vaega taua o laina gaosiga o meaʻai, ofoina atu le gafatia e fua ai le tele o ituaiga o oloa.e pei o mea'ai mea'ai, mea'ai fagafao, oloa kofe, mea'ai aisa...

 

E Fa'afefea ona Fa'atino le Fua Fa'atasi?

O le multihead weigher e galue e ala i le aveina o se oloa tele (e masani lava o au mea mataʻutia) ma vaevae i ni voluma laiti, faʻavae i luga o tapulaʻa ua uma ona e faʻapipiʻiina i totonu o le polokalama.

O le fua fa'atatau o le ai ai ni vaega e tele, e aofia ai pakete fua, pakete fafaga, faga fafaga, apa fafaga, pito i luga, fa'apipi'i chute ma fa'aputu fa'aputu.

O le fa'agasologa e amata i mea e fafaga i totonu o le faga fa'asusu, e masani lava i le fa'amomoli po'o le pakete lifi.O le cone pito i luga ma pusa fafaga, e masani lava e ala i le vibration poʻo le fesuiaʻiga, o le a faʻanofo ai le oloa i totonu o pakete mamafa, o ia mea taitasi e iai se uta e mataʻituina ai le aofaʻi o oloa o loʻo i ai.O le fua fa'atatau o le a fa'atulaga e fa'amautinoa ai le tufatufaina tutusa o oloa.

Faʻalagolago i le mamafa faʻatatau ma isi faʻatonuga faʻapipiʻiina, o le polokalama o le a fuafua le tuʻufaʻatasiga sili o le mamafa e fetaui ma le aofaʻi saʻo.Ona tufatufa atu lea o le oloa e tusa ai, ma faʻaoga hoppers e toe faʻatumu ai se pakete i le taimi lava e gaogao ai, ma fatuina ai se taamilosaga faifai pea.

 

Aisea e fa'aaoga ai se Fuafa'aulu Tele?

O faʻamanuiaga autu o le faʻaaogaina o le multihead o le saoasaoa ma le saʻo.O le faʻaogaina o sela uta i totonu o le faiga e mafai ai e oe ona faʻagasolo oloa tetele aʻo faʻatagaina oe e pipii saʻo i au sini mamafa.O ulu o le weigher o loʻo faʻatumu pea, o lona uiga e mafai ona e mauaina le saoasaoa maualuga atu nai lo le mea e te faia i se tusi fua faʻatatau ma faʻaautomatika le faagasologa.

 

Ona o foliga eseese e mafai ona faʻatinoina i se multihead weigher, o le mauaina o se fofo faʻafetaui e fetaui ma lau ituaiga oloa e mafai ona ausia.O lona uiga e mafai ona faʻaaogaina i vaega uma ma faʻatalanoa le tele o luʻitau o gaosiga.

Ma le mea mulimuli, o le tele o multihead weighers o le a galulue faʻatasi ma isi meafaigaluega, e pei o siaki siaki ma faiga suʻesuʻe oloa.O le a fafaga oloa mai le tasi vaega i le isi, ma le itiiti o le fa'aoga tusilima.O lenei mea e faʻaleleia ai le lelei ma le saʻo i luga o lau laina gaosiga, fatuina o se gaioiga e fetaui ma faʻamatalaga ma faʻamoemoega o tagata i taimi uma.


Taimi meli: Tes-30-2022