itulau_pito_i tua

Le Ta'iala Sili mo Masini Fa'amauga: Saogalemu, Fa'atuatuaina ma Faigofie

I le lalolagi televave i aso nei, o le manaʻoga mo le lelei ma le faʻatuatuainamasini fa'amaufa'aauau pea ona tupu. Pe o oe i totonu o le fale gaosi meaʻai, falemaʻi falemaʻi poʻo soʻo se isi fale gaosi oloa, o le i ai o se masini faʻamaufaʻailoga saogalemu, faʻalagolago ma faʻaogaina e taua tele i le faʻamautinoaina o le lelei ma le faʻamaoni o au oloa. I totonu o lenei taʻiala, o le a matou suʻesuʻeina uiga autu ma faʻamanuiaga o faʻamaufaʻailoga faʻaonaponei e avea ai i latou ma aseta taua i pisinisi i le tele o alamanuia eseese.

O le saogalemu o se fa'amuamua maualuga pe a fa'aogaina so'o se masini, ma o masini fa'amaufa'ailoga e leai se fa'alavelave. O faʻamaufaʻailoga faʻaonaponei e matua puipuia lava i le faʻalavelave ma le le faʻaogaina, e maua ai le saogalemu e le mafaatusalia. O le leai o se fa'avevela e saogalemu ai le aufaipisinisi ma oloa fa'amaufa'ailoga, e maua ai e pisinisi le filemu o le mafaufau i le iloa o a latou fa'agaioiga e ausia tulaga maualuga o le saogalemu.

I le faaopoopo atu i le saogalemu, o le faʻatuatuaina o se isi mea taua e mafaufau i ai pe a teu faʻafaigaluega i se masini faʻamaufaʻailoga. O vaega o le masini e faʻatautaia ma le saʻo, ma o vaega taʻitasi e asiasia e ala i le tele o faʻagasologa e faʻamautinoa ai o loʻo faʻaogaina le masini ma le pisapisao maualalo. O lenei mea e le gata ina faʻaleleia ai le faʻaogaina o le faʻagasologa o faʻamaufaʻailoga, ae faʻaitiitia ai foʻi le lamatiaga o le taʻavale ma le tausiga, mulimuli ane faʻasaoina tau ma faʻateleina le gaosiga.

E le gata i lea, o le fausaga puipui puipui o masini faʻamaufaʻailoga faʻaonapo nei e le gata ina saogalemu ae matagofie foi. O le tuʻufaʻatasia o le saogalemu ma le vaʻaia vaʻaia e avea ai nei masini ma se faʻafeiloaʻiga faʻafeiloaʻi i soʻo se siosiomaga gaosiga, fatuina o se galuega faʻapitoa ma faʻatulagaina.

O le felagolagoma'i o se tasi lea o avanoa taua o fa'amaufa'ailoga fa'aonaponei. O nei masini o loʻo i ai le tele o faʻaoga ma e mafai ona faigofie ona faʻamaufaʻailogaina oloa malō ma vai. O lenei agavaʻa e avea ai i latou ma aseta taua i pisinisi o loʻo faʻatautaia oloa eseese, faʻatagaina le faʻaogaina o suiga i le va o manaʻoga faʻamaufaʻailoga eseese e aunoa ma le manaʻomia o le tele o masini.

Pe o lo'o e fa'amauina mea'ai, vaila'au po'o so'o se isi mea, o le i ai o se masini fa'amaufa'ailoga e mafai ona fa'atautaia le tele o oloa e taua tele i le fa'atumauina lelei ma fa'amalieina mana'oga o se maketi malosi.

I le faaiuga, faaonaponeimasini fa'amauo se molimau i le alualu i luma faatekinolosi ma inisinia. Faatasi ai ma le taulaʻi i le saogalemu, faʻatuatuaina ma le faʻaogaina, o nei masini ua avea ma meafaigaluega taua mo pisinisi i le tele o pisinisi. E ala i le teu fa'afaigaluegaina i masini fa'amaufa'ailoga sili ona lelei, e mafai e pisinisi ona fa'amautinoa le fa'amaoni o oloa, fa'agasolo fa'agaioiga ma tumau i luma o le fa'ailoga i le maketi fa'atauva i aso nei.


Taimi meli: Iuni-11-2024